1144953 3 2x 1144953 1 2x 1144953 1 2x
  • 1144953 3 2x
  • 1144953 1 2x
  • 1144953 1 2x

Измервателни уреди мултиметри, сонди - KANGTAI

ПРОБНИК 6875-1010 АВТОМОБИЛЕН

#13009

KANGTAI

6875-1010 автомобилен Тестер за DC напрежение -автомобилен

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
4,20 лв.

ПРОБНИК 6875-1035B АВТОМОБИЛЕН

#13010

KANGTAI

6875-1035B автомобилен Тестер за DC напрежение -автомобилен 6V-24V

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
2,60 лв.

ПРОБНИК 6890-63

#7737

KANGTAI

6890-63 Пробник от 6V до 400V

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
8,80 лв.