1144953 3 2x 1144953 1 2x 1144953 1 2x
  • 1144953 3 2x
  • 1144953 1 2x
  • 1144953 1 2x

Датчици - MICROCHIP TECHNOLOGY

TCN75AVOA ДАТЧИК НА ТЕМПЕРАТУР

#12243

MICROCHIP TECHNOLOGY

TCN75AVOA Датчик на температур 9-12-bits Temp. sensor, ±0.5°C, I2C, 2.7-5.5V

Налично: yes/no
2,20 лв.

ДАТЧИК ТЕМПЕРАТУРА MCP9701-E/T

#15606

MICROCHIP TECHNOLOGY

MCP9701-E/TO Датчик на темпера MCP9701-E/TO Датчик на температура; преобразувател

Налично: yes/no
2,00 лв.