1144953 3 2x 1144953 1 2x 1144953 1 2x
  • 1144953 3 2x
  • 1144953 1 2x
  • 1144953 1 2x

Конектори sma, fme

ГНЕЗДО SMA 5-1814832-1

#18789

TE CONNECTIVITY

Гнездо 5-1814832-1 Гнездо; SMA; женски; прав; 50?; THT; на печатни платки; тефлон

Налично: yes/no
3,90 лв.

ГНЕЗДО SMA-014NP RG174 ЖЕНСКИ

#5109

TME

Гнездо SMA-014NP Гнездо; SMA; женски; прав; RG174; кримпване

Налично: yes/no
2,70 лв.

ГНЕЗДО SMA-03 FEMALE SOCKET SM

#3805

TME

Гнездо SMA-03 Гнездо; SMA; женски; прав; запояване; на панел, усукване

Налично: yes/no
5,80 лв.

ГНЕЗДО SMA-03/G ЖЕНСКИ

#18810

TME

Гнездо SMA-03/G Гнездо; SMA; женски; прав; запояване; на панел, усукване; позлатен

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
2,90 лв.

ГНЕЗДО SMA-15 ЖЕНСКИ ЪГЛОВИ 90°

#18525

TME

Гнездо SMA-15 Гнездо; SMA; женски; ъглови 90°; THT; позлатен

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
2,50 лв.

ГНЕЗДО SMA-22 ЖЕНСКО

#9242

TME

Гнездо SMA-22 Конектор: SMA; гнездо; женски; прав; позлатен

Налично: yes/no
2,80 лв.

ЖАК FME-009 RG58 ЖЕНСКИ ПРАВ

#16140

TME

Жак FME-009 Конектор: FME; щепсел; женски; прав; Кабел: RG58; кримпване

Налично: yes/no
1,20 лв.

ЖАК FME-011 RG174 МЪЖКИ ПРАВ

#16141

TME

Жак FME-011 Конектор: FME; щепсел; мъжки; прав; Кабел: RG174; кримпване

Налично: yes/no
1,40 лв.

ЖАК SMA-011NP RG58 МЪЖКИ

#8473

TME

Жак SMA-011NP Щепсел; SMA; мъжки; прав; RG58; кримпване; на проводник; позлатен

Налично: yes/no
2,50 лв.

ЖАК SMA-011NP-K RG58 МЪЖКИ ЪГЛОВИ 90°

#8472

TME

Жак SMA-011NP-K Щепсел; SMA; мъжки; ъглови 90°; RG58; кримпване; на проводник

Налично: yes/no
2,80 лв.

ЖАК SMA-011RP RG58 ЖЕНСКИ

#4269

TME

Жак SMA-011RP Щепсел; SMA; reverse, женски; прав; RG58; кримпване; на проводник

Налично: yes/no
2,30 лв.

ЖАК SMA-011RP-K RG141,RG58 ЖЕНСКИ ЪГЛОВИ 90°

#19475

TME

Жак SMA-011RP-K Щепсел; SMA; reverse, женски; ъглови 90°; 3C2V, RG141,RG58

Налично: yes/no
2,80 лв.

ЖАК SMA-012NP SMA RG174 МЪЖКИ ПРАВ

#2072

TME

Жак SMA-012NP Щепсел; SMA; мъжки; прав; RG174; кримпване; на проводник; позлатен

Налично: yes/no
2,20 лв.

ЖАК SMA-012RP RG174 ЖЕНСКИ

#7777

TME

Жак SMA-012RP Щепсел; SMA; reverse, женски; прав; RG174; кримпване; на проводник

Налично: yes/no
2,20 лв.

ЖАК SMA-013NP RG58 ЖЕНСКИ

#3604

TME

Жак SMA-013NP Щепсел; SMA; женски; прав; RG58; кримпване; на проводник

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
2,70 лв.

ЖАК SMA-013RP RG58 МЪЖКИ

#13097

TME

Жак SMA-013RP Щепсел; SMA; мъжки, reverse; прав; RG58; кримпване; на проводник

Налично: yes/no
2,90 лв.

ЖАК SMA-014RP RG174 МЪЖКИ

#13098

TME

Жак SMA-014RP Щепсел; SMA; мъжки,reverse; прав; RG174; кримпване; на проводник

Налично: yes/no
2,16 лв.

СЪЕДИНИТЕЛ SMA 132171RP-1

#23494

AMPHENOL

Преходник съединител 132171RP-10 Съединител; SMA женски,от двете страни; reverse; прав; 50

С поръчка
13,70 лв.

СЪЕДИНИТЕЛ SMA-19

#6148

TME

Преходник съединител SMA-19 Съединител; SMA мъжки, от двете страни; прав; позлатен

Налично: yes/no
2,90 лв.