1144953 3 2x 1144953 1 2x 1144953 1 2x
  • 1144953 3 2x
  • 1144953 1 2x
  • 1144953 1 2x

Пистолети за горещ въздух

Пистолет горещ въздух 1500W Пистолет горещ въздух 1500W

#7367

China

ПИСТОЛЕТ ГОРЕЩ ВЪЗДУХ 1500W

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
37,00 лв.

8PK388CB Пистолет горещ въздух 8PK388CB

#7368

PROSKIT

ПИСТОЛЕТ ГОРЕЩ ВЪЗДУХ 8PK388CB

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
75,00 лв.

CM-2018 пистолет за боядисване Paint zoom CM-2018

#7364

China

ПИСТОЛЕТ ЗА БОЯДИСВАНЕ CM-2018

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
77,00 лв.