1144953 3 2x 1144953 1 2x 1144953 1 2x
  • 1144953 3 2x
  • 1144953 1 2x
  • 1144953 1 2x

Слушалки безжични (wireless)

СЛУШАЛКИ БЕЗЖИЧНИ BT-1603BL ЧЕРНИ

#8456

China

Безжични слушалки BT-1603BL, Bluetooth, Микрофон, AUX, Черни

На склад
32,00 лв.

СЛУШАЛКИ БЕЗЖИЧНИ BT-1603WH БЕЛИ

#8438

China

Безжични слушалки BT-1603WH, Bluetooth, Микрофон, AUX, Бели

На склад
32,00 лв.

СЛУШАЛКИ БЕЗЖИЧНИ BT-1610

#8435

China

Безжични слушалки BT-1610, Bluetooth, Микрофон, Черен/Сив 21013744

На склад
28,00 лв.

СЛУШАЛКИ БЕЗЖИЧНИ FS-001

#8426

China

Безжични слушалки FS-001, Bluetooth, Handsfree, микрофон

На склад
22,00 лв.

СЛУШАЛКИ БЕЗЖИЧНИ MS-101A

#19602

China

Безжични слушалки Безжични слушалки MS-101A, Bluetooth, Handsfree, микрофон, Зелени

Налично: yes/no
18,20 лв.

СЛУШАЛКИ БЕЗЖИЧНИ P47

#19944

China

Безжични блутут слушалки OPEN P47, Stereo headphones, FM радио, MP3 player, Вграден микрофон, Micro SD вход

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
28,80 лв.

СЛУШАЛКИ БЕЗЖИЧНИ ST3BL СИНИ

#16560

China

Безжични слушалки ST3, Bluetooth, MP3 плеър, FM радио, вграден микрофон, Цвят: син

На склад
32,00 лв.

СЛУШАЛКИ БЕЗЖИЧНИ ST3BL ТЪМНОСИНИ

#8448

China

Безжични слушалки ST3, Bluetooth, MP3 плеър, FM радио, вграден микрофон, Цвят: тъмносин

На склад
32,00 лв.

СЛУШАЛКИ БЕЗЖИЧНИ ST3BLCK ЧЕРНИ

#19603

China

Безжични слушалки ST3BLCK, Bluetooth, MP3 плеър, FM радио, вграден микрофон, Цвят: черен

На склад
32,00 лв.

СЛУШАЛКИ БЕЗЖИЧНИ ST3GR ЗЕЛЕНИ

#8449

China

Безжични слушалки ST3, Bluetooth, MP3 плеър, FM радио, вграден микрофон, Цвят: зелени

На склад
32,00 лв.

СЛУШАЛКИ БЕЗЖИЧНИ ST6BL СИНИ

#8428

China

Безжични слушалки ST6, Bluetooth, MP3 плеър, FM радио, вграден микрофон, сини 21014044

На склад
35,00 лв.

СЛУШАЛКИ БЕЗЖИЧНИ ST6WH БЕЛИ

#8441

China

Безжични слушалки ST6, Bluetooth, MP3 плеър, FM радио, вграден микрофон, бели

На склад
34,60 лв.

СЛУШАЛКИ БЕЗЖИЧНИ ULTRALUX BSM24GB

#8431

ULTRALUX

Безжични слушалки BSM24GB с вграден микрофон 2,4GHz (черни)

На склад
35,00 лв.