1144953 3 2x 1144953 1 2x 1144953 1 2x
  • 1144953 3 2x
  • 1144953 1 2x
  • 1144953 1 2x

Стартери

Стартер PHILIPS 4-22W S2

#8620

PHILIPS

СТАРТЕР PHILIPS 4-22W S2

Налично: yes/no
0,80 лв.

Стартер PHILIPS 4-65W S10

#8619

PHILIPS

СТАРТЕР PHILIPS 4-65W S10

Налично: yes/no
0,80 лв.

ST111 4-80W СТАРТЕР ST111 4-80W

#11378

OSRAM

СТАРТЕР ST111 4-80W

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
0,58 лв.

ST151 4-22W сериен Стартер ST 151 4-22W сериен

#8621

OSRAM

СТАРТЕР ST151 4-22W СЕРИЕН

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
0,75 лв.

VI-TO 4-22W Стартер VI-TO 4-22W

#8622

VITOONE

СТАРТЕР VI-TO 4-22W

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
0,40 лв.

VI-TO 4-65W Стартер VI-TO 4-65W

#8623

VITOONE

СТАРТЕР VI-TO 4-65W

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
0,30 лв.

25-40W Стартер полски 25-40W

#8624

ПОЛША

СТАРТЕР ПОЛСКИ 25-40W

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
0,40 лв.