1144953 3 2x 1144953 1 2x 1144953 1 2x
  • 1144953 3 2x
  • 1144953 1 2x
  • 1144953 1 2x

Диоди защитни

Диод 1.5KE200A Диод: трансил; 1,5kW; 200V; 5,5A; еднопосочна; CB429

#12425

ST MICROELECTRONICS

ДИОД 1.5KE200A ДИОД: ТРАНСИЛ; 1,5KW; 200V; 5,5A; Е

Налично: yes/no
1,20 лв.

Диод 1.5KE30A Диод: трансил; 1,5kW; 30V; 36A; еднопосочна; CB429

#10059

SEMIKRON

ДИОД 1.5KE30A ДИОД: ТРАНСИЛ; 1,5KW; 30V; 36A; ЕДНО

Налично: yes/no
1,50 лв.

ДИОД 1.5KE39CA-LF Диод трансил; 39V; 28,2A; 1,5kW; двупосочна; DO201

#15260

LITTELFUSE

ДИОД 1.5KE39CA-LF ДИОД ТРАНСИЛ; 39V; 28,2A; 1,5KW;

Налично: yes/no
0,90 лв.

Диод 1.5KE400A Диод: трансил; 1,5kW; 380V; 4A; еднопосочна; CB429

#12426

ST MICROELECTRONICS

ДИОД 1.5KE400A ДИОД: ТРАНСИЛ; 1,5KW; 380V; 4A; ЕДН

Налично: yes/no
0,90 лв.

Диод1.5KE68A Диод: трансил; 1,5kW; 68V; 16,3A; еднопосочна; DO201

#13459

ST MICROELECTRONICS

ДИОД 1.5KE68A ДИОД: ТРАНСИЛ; 1,5KW; 68V; 16,3A; ЕД

Налично: yes/no
0,75 лв.

Диод P6KE400A Диод: трансил; 600W; 400V; 1,1A; еднопосочна; DO15

#13484

SEMIKRON

ДИОД P6KE400A ДИОД: ТРАНСИЛ; 600W; 400V; 1,1A; ЕДН

Налично: yes/no
0,85 лв.

Диод P6KE6.8CA Диод: трансил; 600W; 6,8V; 57A; двупосочна; DO15

#16552

DC COMPONENTS

ДИОД P6KE6.8CA ДИОД: ТРАНСИЛ; 600W; 6,8V; 57A; ДВУ

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
0,00 лв.