1144953 3 2x 1144953 1 2x 1144953 1 2x
  • 1144953 3 2x
  • 1144953 1 2x
  • 1144953 1 2x

Телбод

Телбод RAP-BTX530 Акумулаторен телбод; Приложение: дърводелски работи; 7,2V; ~2,5h

#23229

RAPID

ТЕЛБОД RAP-BTX530 АКУМУЛАТОРЕН

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
163,20 лв.

Телбод RAP-R36E Телбод; Ø: 6mm; Приложение: монтаж на нисковолтови кабели

#15833

RAPID

ТЕЛБОД RAP-R36E ТЕЛБОД; O:6MM; БЕЗ ОТКАТ, РЕГУЛИРА

Налично: yes/no
114,00 лв.