Условия за пазаруване

ВСИЧКИ ЦЕНИ НА ПРОДУКТИТЕ В НАШИЯ МАГАЗИН СА С ВКЛЮЧЕН ДДС!

Европейски фирми получават цени във фактурата без ДДС! В цената на стоката не са включени транспортни разходи. Те са за сметка на получателя. Изключения за безплатен транспорт са случаите при предварителна уговорка на такъв или при условия за пазаруване с включени транспортни разходи в цената на стоката. Стоките се доставят с куриер като се заплаща наложен платеж за стойноста на стоката и транспортните разходи.

Условия за пазаруване!

ВАЖНО!

ВАЖНО! От 01.02.2020 г. всички пратки с наложен платеж се изпращат с услугата Пощенски паричен превод ! Услугата е маркирана в товарителницата на куриера като ППП или "п.превод" т.е. разписката за пощенския превод издадена от куриерската фирма играе ролята на касов бон. В случай на издаване на фактура за стойността на пратката, фактурата ще присъства на хартиен носител вътре в пратката, като за нейното осчетоводяване потребителя трябва задължително да изиска от куриера разписка за пощенски превод на стойността на дължимия наложен платеж и я прикрепи към фактурата !

Уважаеми клиенти за да пазарувате изпратете продукти в кошчето за пазаруване. Продукти които не са налични в момента са белязани с "НЯМА НАЛИЧНОСТ" това означава, че стоката е в процес на доставка или може да се поръча при желание за по бърза доставка от ваша страна, продукти които се доставят само по-заявка са белязани "С ПОРЪЧКА" . Независимо от статуса на наличност може да добавяте всички избрани продукти за заявка с избор на количество и бутон "Поръчай". За изпращане на поръчката изберете в дясно "В кошницата" . С "Обнови" може да добавяте количества към избраните вече продукти. За завършване на поръчката следвайте последователността,като пълно и коректно попълвате данните за контакт(Без актуален Имейл адрес: не може да продължите с поръчката!!!). Ако желаете фактура попълнете данни в "Плащане". "Приключване" с приемане на общите условия и "Потвърди поръчката". Уважаеми клиенти с първата поръчка ще получите регистрация и обратна информация на вашата електронна поща за поръчаните стоки с наличност или сроковете за доставка на продукти с изчерпана наличност или "С поръчка". Ретистрацията ви дава възможност за автоматично запазване на информацията за добавените продукти в кошчето за пазаруване и последващо добавяне на допълнителни продукти до завършване на поръчката. За допълнителни въпроси и заявки може да използвате: anatolili@abv.bg. Skype: proton-bg , 0899162600, 084660342, GSM 0896705103, Факс 084660897

РЕКЛАМАЦИИ

Рекламация при доставка се приема в случаите:
1.При несъответствие в цената с обявената в електронния магазин.
2.При неспазване на предварително уговорения срок за доставка.
3.При нарушена цялост на опаковката и стоката след транспортирането и.
4.При несъответствие на заявената стока с получената.
5.При условията на чл.69,ал.3 от ЗЗППТ
Рекламации в изброените по-горе случаи се връщат само в момента на доставката в присъствието на куриера доставил стоката. Задължително е изготвянето на протокол в два екземпляра с описани в него дефекти и нарушения.
Рекламации свързани с гаранционни условия се приемат:
1. В седем дневен срок от закупуването на стоката. При условие че бъде попълнена и подписана декларация с основателни причини за връщане на стоката във вида в който е получена без нарушения в цялостта на опаковката и самата стока с подходящ търговски вид без повреди причинени от употреба. В този случай транспортните разходи са за сметка на клиента.
2. При възникване на повреди определени като гаранционни в гаранционната карта в рамките на съответния гаранционен срок. При условие че е налице изрядно попълнена гаранционна карта,придружена с касова бележка или фактура.
3. В случаите, предвидени в чл.69, ал. 3 от ЗЗППТ.