Условия за доставка

 

Уважаеми клиенти,

ПОТВЪРЖДАВАНЕ НА ПОРЪЧКАТА И СРОК НА ДОСТАВКАТА:За поръчки, направени до 17:00 часа през работен ден, ще получите потвърждение и срок за доставка в рамките на същия ден. Поръчки направени след 17:00 часа или в почивен ден се обработват и потвърждават на следващия работен ден. Закупените продукти ще бъдат доставени на попълнения от клиента във формата за поръчка адрес. Клиентите ни ще бъдат допълнително уведомени за наличността от служител на ЕТ „КИК-Къню Кънев”, с когото могат да уговорят подходящо време за доставка. Срокът за доставка за територията на цяла България, след потвърждаване на поръчката, е краят на следващия работен ден. За населени места, които куриерът посещава по график, срокът може да бъде удължен с от 2 до 3 дни.

Срокът е посочен единствено с цел информация и ако не бъде спазен, това не представлява основание за предявяване на претенции за обезщетение, намаление на цената или анулиране на поръчката. Доставката включва поръчаната стока, фактура за юридическите лица, касова бележка при плащане в брой или с наложен платеж и опаковка на продуктите. В случай на липса на получател на посочения адреса, куриерът ще се свърже с вас по телефона, за да уговори второ посещение на същия адрес. В този случай не се допуска смяна на адреса за доставка..

ГАРАНТИРАН ПРОИЗХОД: Всеки продукт, предлаган от ЕТ „КИК-Къню Кънев”,, е закупен от официални дилъри И ПРОИЗВОДИТЕЛИ и разполагаме с документи за произхода му.

ЗАЩИТА НА ЛИЧНИ ДАННИ: За да поръчате пордукт от нас, не е нужно да предоставяте данни от кредитна или дебитна карта, както и каквато и да е друга подобна информация. Необходими са единствено данните ви за извършване на доставка, както и тези за оформянето на плащането и условията за рекламация.

ДОСТАВКА по ЕКОНТ

  1. ОТ офис до офис до 1 кг на пратката 4.8лв.
  2. От офис до адрес около 6.00лв.
  3. Трябва да се има предвид, че таксата за наложения платеж е 1,2% от сумата за наложен платеж и се включва допълнително към куриерската услуга.